Rijnart Internationaal Transport Rijnart Internationaal Transport

Wegtransport

Rijnart Internationaal Transport verzorgt transport door heel Europa met als specialisatie het vervoer van groupage, LTL- en FTL-zendingen van en naar Frankrijk.
Dit gebeurt met een eigen wagenpark en een excellent netwerk van charters en agenten.

Diensten

Just in Time
De Just in Time-service (JIT) wordt steeds belangrijker voor ondernemers die graag met minimale bedrijfsvoorraden en met een strakke planning werken. Daardoor zijn wij ons bewust van het feit dat de goederen op de afgesproken tijd worden geleverd, zodat u efficiënt kunt blijven werken.

Groupage
Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om zendingen vanaf één pallet door-to-door te leveren bij uw klanten in heel Europa. Wij verzamelen diverse zendingen van klanten, zodat u profiteert van lagere transportkosten. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot één van de belangrijkste transporteurs op de Franse markt in dit segment.

LTL- en FTL-zendingen
• Deelladingen, ook bekend als Less Than Truckload (LTL),
   zijn kleine vrachten al dan niet in combinatie
   met andere kleine vrachten.
• Complete ladingen, ook bekend als Full Truckload (FTL),
   zijn volledige vrachtladingen voor één bestemming.
Onze service gaat verder en is niet beperkt tot een bepaalde laadcapaciteit.

Dag- en nacht
Wij bevoorraden distributiecentra van diverse grote supermarktketens. Deze leveringen gebeuren overdag of ‘s nachts. Wilt u uw goederen dezelfde nacht nog hebben afgeleverd? Dan is onze nachtdistributie de juiste oplossing.

Palletruil
Europalletruil is voor ons een bekend fenomeen. Wij kunnen onze klanten ontzorgen door het voeren van een gedetailleerde Europallet-administratie.

Goederen

Rijnart Internationaal Transport verzorgt het vervoer van een gevarieerd gamma goederen:
• voedings- en geneesmiddelen
• waardevolle goederen
• ADR-goederen

Wij vervoeren alle goederen volgens de internationale richtlijnen. Onze chauffeurs en planners zijn up-to-date als het gaat om de vereiste papieren. Uw goederen worden met verantwoordelijkheidsgevoel behandeld en we houden rekening met speciale instructies.

Voertuigen

Het wagenpark van Rijnart Internationaal Transport bestaat uit:

Huif-/tautlinertransport
Voor het vervoer van verpakte en niet-temperatuurgevoelige goederen worden onze huiftrailers/tautliners ingezet. Deze tautliners zijn uitgerust met schuifgordijnen aan beide zijkanten, wat het mogelijk maakt om via de zijkanten te beladen.

Gesloten transport
Voor het vervoer van waardevolle en diefstalgevoelige goederen maken wij gebruik van gesloten kastenopbouw, beveiligd met speciale sloten om ontvreemding te voorkomen.

Geconditioneerd transport
Voor geconditioneerd vervoer maken wij gebruik van onze isothermeenheden, al dan niet uitgevoerd met koelmotoren, zodat de lading op de gewenste temperatuur wordt gehouden.

Wissellaadbakkentransport / Swap bodies
Voor flexibel transport en opslagcapaciteit maken wij gebruik van onze wissellaadbakken, ook genaamd swap bodies. De voordelen hiervan zijn mobiele opslagcapaciteit, inzetbaar op elke gewenste locatie en/of tijdstip, zodat u de pieken in uw laad- en lostijden kunt opvangen.