Rijnart Internationaal Transport Rijnart Internationaal Transport

Kwaliteit

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Niderlandzki, Amerykański Angielski, Niemiecki i Francuski. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Om kwaliteit te blijven garanderen, investeren wij in de toekomst. Daarbij houden wij de termen gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in gedachten.

Wagenpark

WasstraatDe techniek staat nooit stil, wagens worden veiliger, zuiniger en zijn beter uitgerust. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 50 moderne voertuigen, die zijn uitgerust met Euro 4-, 5- en 6-motoren. Al onze voertuigen zijn standaard uitgerust met vaste telefoon, alarm, navigatie (tracking & tracing) en een uitrusting voor gevaarlijke goederen (ADR). Wij beschikken over een eigen wasstraat, want schone auto’s zijn ons visitekaartje voor u en uw klant.

Personeel

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Goede werkomstandigheden dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van het personeel en het bedrijf. In samenspraak met ons personeel, proberen wij een zo goed mogelijke en gezonde werkomgeving te creëren voor iedereen.

Certificeringen

Om onze service en kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn wij in het bezit van diverse certificeringen:
• ISO9001
• BRC GS S&D
• ADR
• GMP+
• VIHB afvaltransport (NIWO)
• erkend leerbedrijf
Jaarlijks worden er audits gehouden om de kwaliteit van onze certificeringen te behouden. Deze audits worden uitgevoerd door erkende onafhankelijke instanties om de objectiviteit te waarborgen.

Erkend leerbedrijf                

ISO 9001          

  NIWO_