Rijnart Internationaal Transport Rijnart Internationaal Transport

Over ons

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Niderlandzki, Amerykański Angielski, Niemiecki i Francuski. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Rijnart Internationaal Transport, van oudsher een familiebedrijf, is al meer dan 75 jaar actief in de transportwereld.

Ons team

De afdeling planning is de spin in het web van onze organisatie. Om optimaal te werken, maken wij gebruik van een geautomatiseerd planningssysteem met de nieuwste boardcomputersystemen hieraan gekoppeld. Onze planners staan zo continu in contact met de chauffeurs, zodat wij de afgesproken levertijden kunnen garanderen.

Geschiedenis

In 1939 werd het bedrijf opgericht door Piet Rijnart. Het familiebedrijf is van oudsher gevestigd in Roosendaal, de ideale ligging tussen de grote havensteden Rotterdam en Antwerpen. De jaren van 1929-1940 staan bekend als “crisisjaren”. Na de oorlog kwamen er steeds meer ontwikkelingen en zat de economie in een stijgende lijn.

Sinds 2008 verkeert de wereldwijde economie in zwaar weer. Vele bedrijven worden getroffen door de crisis. Door een mix van jarenlange ervaring en een jong dynamisch managementteam heeft Rijnart de juiste beslissingen weten te maken. Onlangs heeft Rijnart flink geïnvesteerd in een nieuw wagenpark. Het team van Rijnart heeft een nuchtere en heldere kijk op de complexiteit van de logistieke wereld, waardoor zij in staat zijn om alert te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

Tijdlijn