Rijnart Internationaal Transport Rijnart Internationaal Transport

Warehousing

Rijnart Internationaal Transport slaat uw goederen professioneel en vakkundig op rekening houdend met uw specifieke eisen. Naast op- en overslag bieden wij u Value Added Logistics (VAL) aan. Onze totaaloplossingen geven antwoord op al uw logistieke vragen van opslag, overslag, order- en voorraadbeheer.

Op-en overslag

Wat wij voor u transporteren, kunnen we ook bewaren. Rijnart Internationaal Transport heeft een warehouse van meer dan 12.000 vierkante meter dat volgens de hoogste norm is beveiligd. Wij maken gebruik van moderne technieken, zoals toegangscontroles, camerasystemen, brand- en inbraakbeveiliging op onze panden. Al uw productie- en/of goederenvoorraad kan bij ons opgeslagen worden. Ons warehouse in Roosendaal heeft een zeer centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen, kortom dichtbij diverse uitvalswegen en de twee grootste havens van Europa.

Value Added Logistics

Naast het transport en de opslag van uw goederen, is Rijnart Internationaal Transport ook bekend met Value Added Logistics, de zogenaamde VAL-activiteiten. Met deze extra logistieke diensten kunnen wij voor u de handling van A tot Z verzorgen of een gedeelte daarvan. Ons team denkt graag met u mee om zoveel mogelijk werkzaamheden uit uw handen te nemen. Door bepaalde werkzaamheden uit te besteden, kunt u kosten besparen en voorkomt u onnodige, dure aanpassingen in uw eigen processen.

Wij kunnen u de onderstaande activiteiten aanbieden:
• verpakken, ompakken en sealen
• splitsen of samenvoegen
• labelen en etiketteren
• verzendklaar maken van producten of pallets
• voorraadbeheer
• orderverwerking
• kwaliteitscontrole
• EDI (Electronic Data Interchange)

Deze genoemde activiteiten zijn een aantal voorbeelden die wij u aan kunnen bieden. In overleg kunnen wij u de doeltreffendste oplossing aanbieden.

Warehouse Management System

Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en de klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, maken wij gebruik van een Warehouse Management System (WMS). Via EDI (Electronic Data Interchange) is het voor u mogelijk om uw voorraad in ons warehouse te beheren.

Racking/Stellingopslag

Door gebruik te maken van racking/stellingopslag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om niet-stapelbare en breekbare goederen zo efficiënt mogelijk op te slaan. Het voordeel is dat wij onze opslagcapaciteit optimaal kunnen benutten.